Κατασκευή E-Shop σε OpenCart και Τεχνική Υποστήριξη σε OpenCart.

Δημιουργία Extensions / Modules

Αν ήδη έχετε κάποιο eshop σε OpenCart και δεν βρίσκετε στο marketplace κάποιο extension ώστε να καλύπτει τις ανάγκες σας, μπορούμε να σας βοήθησουμε. Μπορούμε να δημιουργήσουμε Extensions ανάλογα με τις ανάγκες σας ή ακόμα να κάνουμε και εγκατάσταση κάποιου extension στο κατάστημά σας.

Μερικά παραδείγματα από OpenCart extensions που έχουμε αναπτύξει

OpenCart extensions

Finloup - Opencart Διασύνδεση Extension Module

Finloup - Opencart Διασύνδεση

Με το Finloup η επιχείρησή σας μπορεί να παρέχει στους πελάτες, τη δυνατότητα να αγοράσουν τώρα και να πληρώσουν αργότερα με άτοκες δόσεις Χωρίς Πιστωτική κάρτα!

Μάθε περισσότερα

Skroutz Opencart

Skroutz XML and Analytics

Η επέκταση δημιουργεί ένα XML feed και σας παρέχει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε μια σειρά από χρήσιμες μετρήσεις, που αφορούν την απόδοση των προϊόντων σας στο Skroutz.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Eurobank Opencart

Eurobank Payment

Με το πρόσθετο της Eurobank γίνονται οι πληρωμές των παραγγελιών με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας στο secure περιβάλλον της Eurobank (Cardlink).

Επικοινωνήστε μαζί μας

PayByBank - Opencart

PayByBank

Αυτοματοποιημένες και σε πραγματικό χρόνο πληρωμές που δέχεστε από πελάτες σας! Πλήρωμη μέσω Online banking με την δημιουργία ενός κωδικού.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Skroutz Έξυπνο Καλάθι Opencart

Skroutz Έξυπνο Καλάθι

Η απόλυτη σύνδεση OpenCart με τη μεγαλύτερη πλατφόρμα συγκρισής τιμών στην Ελλάδα! Αυτοματοποίησε όλες τις αλλαγές απόθέματος από το έξυπνο καλάθι σε eshop και ERP!

Μάθε περισσότερα

Best Price - Opencart

Bestprice XML and Analytics

Η επέκταση δημιουργεί ένα XML feed και σας παρέχει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε μια σειρά από χρήσιμες μετρήσεις, που αφορούν την απόδοση των προϊόντων σας στο Bestprice.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Piraeus Bank - Opencart

Winbank Payment

Με το πρόσθετο της Winbank γίνονται οι πληρωμές των παραγγελιών με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας στο secure περιβάλλον της Winbank (Cardlink).

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αυτόματη Ενημέρωση Τιμών - Opencart

Αυτόματη Ενημέρωση Τιμών

Ενημερώσου για τις τιμές των ανταγωνιστών σου στις πλατφόρμες σύγκρισης τιμών εύκολα και γρήγορα. Μη χάνεις άλλο χρόνο σε χειροκίνητες εργασίες, λύσε τα χέρια σου, τώρα!

Μάθε περισσότερα

Alphabank - Opencart

Alphabank Payment

Με το πρόσθετο της Alphabank γίνονται οι πληρωμές των παραγγελιών με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας στο secure περιβάλλον της Alphabank (Cardlink)

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εθνική Τράπεζα Opencart

Εθνική Τράπεζα Payment

Με το πρόσθετο της Εθνικής γίνονται οι πληρωμές των παραγγελιών με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας στο secure περιβάλλον της Εθνικής Τράπεζας (Cardlink).

Επικοινωνήστε μαζί μας

Παραδείγματα εργασιών σε καταστήματα OpenCart

Επίσης μπορούμε να σας βοηθήσουμε, σε εξειδικευμένες εργασίες στο OpenCart ή σε εγκατάσταση extensions σε διάφορα themes για τα οποία αντιμετωπίζετε προβλήματα εγκατάστασης. Όπως για παράδειγμα:

Στατιστικά Πωλήσεων

Στατιστικά πωλήσεων ανά προϊόν, ανά πελάτη, ανά κατηγορία, ανά μήνα, ανα έτος κ.α. Με τα κατάλληλα στατιστικά αποτελέσματα μπορούμε να εξάγουμε συμπεράσματα για την πορεία του ηλεκτρονικού καταστηματός μας. Αξιολογούμε στρατηγηκές κινήσεις marketing και προγραμματίζουμε νέες.

Πολλαπλοί Τρόποι υπολογισμού Μεταφορικών

Όποιος και να είναι ο τρόπος υπολογισμού των μεταφορικών σας, το OPENCART σας έχει λύση. Υπολογισμός βάσει κιλών, βάσει τοποθεσίας, ανα κόστος παραγγελίας, ανα καταηγορία, ανα προϊόν κ.α. Προσαρμόζεται στις ανάγκες σας

SKROUTZ & BESTPRICE

Το OPENCART μπορεί να συνδεθεί με τις πλατφόρμες σύγκρισης τιμών SKROUTZ και BESTPRICE. Επίσης σας δίνει και την δυνατότητα να επιλέγετε ποια προϊόντα ή ποιες κατηγορίες θέλετε να παρουσιάζονται σε αυτές.

Newsletter

Κάνε εγγραφή στο newsletter μας για να σε κρατάμε ενήμερο για όλες τις custom made λύσεις μας!
Με την εγγραφή σου στη λίστα συναινείς στη λήψη προωθητικών e-mails.