Κατασκευή E-Shop σε OpenCart και Τεχνική Υποστήριξη σε OpenCart.

Δημιουργία Extensions / Modules

Αν ήδη έχετε κάποιο eshop σε OpenCart και δεν βρίσκετε στο marketplace κάποιο extension ώστε να καλύπτει τις ανάγκες σας, μπορούμε να σας βοήθησουμε. Μπορούμε να δημιουργήσουμε Extensions ανάλογα με τις ανάγκες σας ή ακόμα να κάνουμε και εγκατάσταση κάποιου extension στο κατάστημά σας.

Μερικά παραδείγματα από OpenCart extensions που έχουμε αναπτύξει

Παραδείγματα εργασιών σε καταστήματα OpenCart

Επίσης μπορούμε να σας βοηθήσουμε, σε εξειδικευμένες εργασίες στο OpenCart ή σε εγκατάσταση extensions σε διάφορα themes για τα οποία αντιμετωπίζετε προβλήματα εγκατάστασης. Όπως για παράδειγμα:

Στατιστικά Πωλήσεων

Στατιστικά πωλήσεων ανά προϊόν, ανά πελάτη, ανά κατηγορία, ανά μήνα, ανα έτος κ.α. Με τα κατάλληλα στατιστικά αποτελέσματα μπορούμε να εξάγουμε συμπεράσματα για την πορεία του ηλεκτρονικού καταστηματός μας. Αξιολογούμε στρατηγηκές κινήσεις marketing και προγραμματίζουμε νέες.

Πολλαπλοί Τρόποι υπολογισμού Μεταφορικών

Όποιος και να είναι ο τρόπος υπολογισμού των μεταφορικών σας, το OPENCART σας έχει λύση. Υπολογισμός βάσει κιλών, βάσει τοποθεσίας, ανα κόστος παραγγελίας, ανα καταηγορία, ανα προϊόν κ.α. Προσαρμόζεται στις ανάγκες σας

SKROUTZ & BESTPRICE

Το OPENCART μπορεί να συνδεθεί με τις πλατφόρμες σύγκρισης τιμών SKROUTZ και BESTPRICE. Επίσης σας δίνει και την δυνατότητα να επιλέγετε ποια προϊόντα ή ποιες κατηγορίες θέλετε να παρουσιάζονται σε αυτές.