Κατασκευή E-Shop σε OpenCart και Τεχνική Υποστήριξη σε OpenCart.

Easily sell in store with this powerful upgrade

Σύνδεση OpenCart - ERP

Το βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει κάθε ιδιοκτήτης καταστήματος είναι οι εργατοώρες διαχείρισης του εμπορεύματος. Την λύση σε αυτό το πρόβλημα έρχεται να δώσει ένα ERP σύστημα.

Τα συστήματα ενδοεπιχειρισιακού ελέγχου (ERP) ενσωματώνουν εσωτερικές και εξωτερικές πληροφορίες διαχείρισης σε έναν ολόκληρο οργανισμό συνδυάζοντας χρηματοδότηση/λογιστική, κατασκευή, πωλήσεις και υπηρεσίες, διαχείριση πελατειακών σχέσεων κτλ. Ενώ, ταυτόχρονα ενοποιούν όλες τις σημαντικές δραστηριότητες της επιχείρησης, καθώς και όλες τις διαδικασίες σε ένα κεντρικό σύστημα ελέγχου που παρέχει μια συνολική εικόνα για τη λειτουργία της επιχείρησης.

Αυτές οι δυνατότητες τα κάνουν το κατάλληλο εργαλείο για την διαχείριση των ενδοεπιχειρισιακών διαδικασιών.

Είναι όμως αυτό αρκετό για μια σύγχρονη επιχείρηση;

OPENCART ERP

Το πρόβλημα

Παρ’ όλα τα πλεονεκτήματά τους,  τα ERP συστήματα, αποτελούν μια επένδυση σημαντικά υψηλού κόστους. Το πρόβλημα γίνεται ακόμα μεγαλύτερο για
τους ιδιοκτήτες καταστημάτων όταν συνειδητοποιούν ότι η σύνδεση ενός ERP με το ηλεκτρονικό τους κατάστημα είναι κάτι που δεν μπορεί να γίνει
εύκολα, με αποτέλεσμα για αυτούς το βασικό πρόβλημα διαχείρισης να παραμένει.

Η ανάγκη για σωστή ενημέρωση του ηλεκτρονικού καταστήματος, σχετικά με τα προϊόντα τους και ιδίως τις τιμές και την διαθεσιμότητας τους είναι ένα βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν συχνά και το οποίο ένα σύστημα ERP, παρ’ όλη την χρηματική επένδυση που έχουν κάνει, δεν μπορεί να τους λύσει.

Η λύση

Η λύση στο πρόβλημα είναι η σύνδεση του OpenCart eshop σας με το ERP σύστημά που χρησιμοποιείτε.

Αυτή η διασύνδεση έρχεται να δώσει οριστικά λύση στα προβλήματα διαχείρισης και παρακολούθησης των εμπορευμάτων σε κάθε στάδιο της εφοδιαστικής αλυσίδας, μέχρι και την παράδοσή του στον πελάτη!

Στο Opencart.gr προσφέρεται η δυνατότητα σύνδεσης του OpenCart eshop σας, με τα εξής ERP συστήματα:

Στατιστικά Πωλήσεων

Στατιστικά πωλήσεων ανά προϊόν, ανά πελάτη, ανά κατηγορία, ανά μήνα, ανα έτος κ.α. Με τα κατάλληλα στατιστικά αποτελέσματα μπορούμε να εξάγουμε συμπεράσματα για την πορεία του ηλεκτρονικού καταστηματός μας. Αξιολογούμε στρατηγηκές κινήσεις marketing και προγραμματίζουμε νέες.

Πολλαπλοί Τρόποι υπολογισμού Μεταφορικών

Όποιος και να είναι ο τρόπος υπολογισμού των μεταφορικών σας, το OPENCART σας έχει λύση. Υπολογισμός βάσει κιλών, βάσει τοποθεσίας, ανα κόστος παραγγελίας, ανα καταηγορία, ανα προϊόν κ.α. Προσαρμόζεται στις ανάγκες σας

SKROUTZ & BESTPRICE

Το OPENCART μπορεί να συνδεθεί με τις πλατφόρμες σύγκρισης τιμών SKROUTZ και BESTPRICE. Επίσης σας δίνει και την δυνατότητα να επιλέγετε ποια προϊόντα ή ποιες κατηγορίες θέλετε να παρουσιάζονται σε αυτές.

Newsletter

Κάνε εγγραφή στο newsletter μας για να σε κρατάμε ενήμερο για όλες τις custom made λύσεις μας!
Με την εγγραφή σου στη λίστα συναινείς στη λήψη προωθητικών e-mails.