Κατασκευή E-Shop σε OpenCart και Τεχνική Υποστήριξη σε OpenCart.

  • Post category:Blog

Η Opencart 3 έκδοση εισήγαγε πολλές σημαντικές νέες δυνατότητες που αλλάζουν εντελώς τον τρόπο αλληλεπίδρασης των διαχειριστών του OpenCart με το κατάστημά τους. Αλλαγές στον κώδικα, τροποποιήσεις στο theme, αγορά και εγκατάσταση επεκτάσεων, όλα αυτά είναι πλέον δυνατά απευθείας από τον πίνακα διαχείρισης στο κατάστημά σας. Τώρα είναι πολύ πιο εύκολο, αφού έχετε μια ενσωματωμένη ενότητα Marketplace στον πίνακα διαχείρισης, καθώς και δύο νέες δυνατότητες που σας δίνουν πρόσβαση στον κώδικα μέσω του διαχειριστικού. Τα Theme Editor και Language Editor.

Το OpenCart language editor σάς επιτρέπει να τροποποιήσετε το κείμενο στην πρόσοψή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος ανεξάρτητα από τη γλώσσα που χρησιμοποιείτε.

Παρακάτω μερικά παραδείγματα για να καταλάβετε πώς λειτουργεί .

Μεταβείτε στον πίνακα διαχείρισης και στη συνέχεια, πηγαίνετε στο Design > Language Editor.

Θα το χρησιμοποιήσουμε για να κάνουμε κάποιες τροποποιήσεις στη σελίδα του Login σε μια κλασσική έκδοση του OpenCart.

Πώς χρησιμοποιούμε το OpenCart Language Editor;

Ο επεξεργαστής γλωσσών είναι πολύ απλός και εύκολος στην χρήση. Στην κορυφή, έχετε τις γενικές ρυθμίσεις για τη διαμόρφωση του καταστήματος και της γλώσσας που θα επεξεργαστείτε. Μετά από αυτό, μπορείτε να επιλέξετε τo Route και το Key που θέλετε να αλλάξετε.

Store

Χρησιμοποιήστε αυτήν την επιλογή εάν θέλετε να εγκαταστήσετε multi-store. Εάν όχι, απλώς αφήστε το στην προεπιλογή όπως φαίνεται στο στιγμιότυπο οθόνης.

Language

Επιλέξτε ποια γλώσσα θα χρησιμοποιείτε. Στο παραπάνω παράδειγμα το κατάστημα χρησιμοποιεί αγγλικά, αλλά μπορείτε να επιλέξετε όποια γλώσσα έχετε στον OpenCart ιστότοπό σας.

Route

To route σάς επιτρέπει να επιλέξετε ποια σελίδα της πρόσοψης θα επεξεργαστείτε. Στην περίπτωσή μας, επιλέξαμε τη σελίδα σύνδεσης, και γι’ αυτό επιλέξαμε τη διαδρομή account / login.

Key

Το Key μοιάζει με το ακριβές κομμάτι κειμένου που θέλετε να τροποποιήσετε. Στην περίπτωσή μας, επιλέξαμε να επεξεργαστούμε το Key text_register.

Default & Value

To Default δείχνει το αρχικό κείμενο που έχει προκαθοριστεί στο καθορισμένο Key. Κάτω είναι το Value όπου μπορείτε να εισαγάγετε το νέο κείμενο που θέλετε να εμφανίζει το Key στην πρόσοψη σας.

Προεπιλεγμένη σελίδα σύνδεσης OpenCart (Πριν)

Προσαρμοσμένη σελίδα σύνδεσης OpenCart (Μετά)

Εδώ μπορείτε να δείτε όλα τα keys που έχουμε αλλάξει. Έχουμε δείξει τι ελέγχει κάθε Key στη πρόσοψη του OpenCart. Με αυτόν τον τρόπο, παίρνετε μια ιδέα για το πώς να βρείτε τα Keys που χρειάζεστε όταν αρχίσετε να διαμορφώνετε το κείμενο και τις γλώσσες στο κατάστημά σας.

Συμπέρασμα

Αυτός είναι ουσιαστικά ο τρόπος λειτουργίας του Language Editor στο OpenCart 3.0. Η επέκταση, σάς επιτρέπει να κάνετε όλες τις αλλαγές που θέλετε στο κείμενο στο κατάστημα χωρίς να κάνετε τροποποιήσεις στον κώδικα. Είναι ιδανική για χρήστες που δεν έχουν καμία γνώση προγραμματισμού και δεν θέλουν να χαλάσουν κάτι στον ιστότοπό τους, αλλά εξακολουθούν να εφαρμόζουν τις αλλαγές που χρειάζονται.

Newsletter

Κάνε εγγραφή στο newsletter μας για να σε κρατάμε ενήμερο για όλες τις custom made λύσεις μας!
Με την εγγραφή σου στη λίστα συναινείς στη λήψη προωθητικών e-mails.